Foto: Laura Hansen

Værktøjet Zoom er din vej til digitale arrangementer

I forbundets afdeling i Lilebælt holdes der jævnligt digitale arrangementer, næstformand Gitte Reckendorff gennemgår her, hvordan alle andre kan komme i gang med selv at bruge Zoom.

25. jun. 2021

Den online mødeform gør det både muligt for medlemmerne at samles i en tid, hvor forsamlingsforbud ellers har gjort sig gældende, og så har det samtidig vist sig at være en mulighed for at samle flere medlemmer, som normalt har svært ved at finde overskud og tid.

I nummer 3 af Handicap-nyt i 2021 skrev vi om, hvordan Gitte Reckendorff fra afdeling Lillebælt gør, når hun arrangerer de online møder. Her kan du se Gittes fremgangsmåde:

Seneste fra EKSTRA

Stor forskel på trafikselskaberne Movia og FynBus, når det gælder busramper
27. sep. 2021

Stor forskel på trafikselskaberne Movia og FynBus, når det gælder busramper

Mød kandidaterne til KV21
24. sep. 2021

Mød kandidaterne til KV21

Superlækre sheltere - se billederne
21. sep. 2021

Superlækre sheltere - se billederne

HVer fjerde ung med handicap eller psykisk diagnose står uden for uddannelsessystemet