Det haltede med tilgængeligheden i nogle af områderne omkring letbanen i Aarhus, måtte Handicap-nyts udsendte konstatere, da de anmeldte tilgaængeligheden. Foto: Claus Bjarne Christensen

På tur med letbanen i Aarhus

I Handicap-nyt nr. 3 2018 var Bente Rødsgaard på reportagetur i Aarhus for at se nærmere på den nyåbnede letbane i byen.

04. maj 2018

På side 21 i Handicap-nyt nummer 2 2018 tager Bente Rødsgaard læserne med på en reportagetur i Aarhus' nyåbnede letbane. Det gør hun sammen med forbundets to medlemmer Claus Bjarne Christensen og Mikkel Bundgaard.

På turen tog Claus Bjarne Christensen et par billeder på vejene i nærheden af letbanen tæt ved Aarhus Universitetshospital.

Som det ses på billederne er det ikke lige let for kørestolsbrugere at færdes på strækningen alle steder. Fx et der et sted et stejlt bump med en stang på midten.

Et andet sted tæt på et i et lyskryds er fortovet kun 70 cm bredt. Den slags besværligheder viser, at letbanen desværre ikke er helt integreret i det omkringliggende byrum. De to billeder kan ses ovenover artiklen.

Bor du ikke lige i nærheden af Aarhus, men vil du gerne med en tur på letbanen, så har du muligheden i

" target="_blank">DENNE YOUTUBE-VIDEO AF HELE STRÆKNINGEN.

Videoen er lavet i forbindelse med testkørslen af letbanen inden åbningen for passagerer.