Foto: Laura Hansen

Mød kandidaterne til KV21

Vi har mødt en række kandidater til KV21. Fælles for dem alle er, at de er medlemmer af Dansk Handicap Forbund og lever med et handicap.

24. sep. 2021

Hvert fjerde år er der valg til kommunalbestyrelserne rundt omkring i landets kommuner, og hver gang går Handicap-nyt i dybden med det og præsenterer de medlemmer i forbundet, som, vi kender til, stiller op til valget.

Her på siden kan du møde dem. Siden opdateres løbende frem mod valget.

Mød Anders J. Andersen (S)

Anders J. Andersen stiller op for Socialdemokratiet i Vordingborg Kommune, hvor han har siddet i byrådet siden 2017.

Mød Karina Hjort (EL)

Karina Hjort stiller op for Enhedslisten (EL) i Randers Kommune til KV21.Karina Hjort ønsker især at gøre sig til talerør for nogle af de mennesker, som måske ikke har ressourcerne til selv at råbe op.

Mød Anita Bager (SF)

Anita Bager stiller op for Socialistisk Folkeparti (SF) i Halsnæs Kommune. Hun stiller blandt andet op, fordi hun gerne vil udvikle kulturen om en mere åben mellem borgere og kommunen, som hun fx vil give mere tid, så de bedre kan lære hinanden at kende.

Mød Gitte L. Åkjær (EL)

Gitte L. Åkjær stiller op for Enhedslisten (EL) i Furesø Kommune. Hun ønsker at forbedre muligheder og tilbud for mennesker med funktionsnedsættelser, blandt andet fordi hun selv blev mødt af utidssvarende tilbud i dagcenteret, og det vil hun være med til at gøre bedre.

Mød Lasse Fogh (R)

Lasse Fogh stiller op for Radikale Venstre til kommunalvalget i Roskilde Kommune. Lasse vil blandt andet gøre Roskilde til en bedre og mere tilgængelig by for personer med handicap.

Mød Tobias Jørgensen (SF)

Tobias Jørgensen stiller op til kommunalvalget i Haderslev Kommune for SF. Til dagligt studerer han til socialrådgiver, da han både politisk og personligt vil sikre en god sagsbehandling i kommunen. Tilgængelighed er en anden vigtig mærkesag for Tobias, som ønsker et fokus herpå i al fremtidig bebyggelse i kommunen.

Mød Tonny Ploug (S)

Tonny Ploug er byrådskandidat for Socialdemokratiet i Næstved Kommune. Tonny sidder aktuelt som formand for Handicaprådet i kommunen, han har derfor været med til at sikre tilgængeligheden i byens kommende svømmehal. For Tonny er det særligt vigtigt at borgere med handicap bliver behandlet ordentligt.

Seneste fra EKSTRA

Nyttig viden til brug for en Tysklandsrejse
05. jul. 2022

Nyttig viden til brug for en Tysklandsrejse

Stig Langvad guider: Sådan får du adgangen til MitID
03. mar. 2022

Stig Langvad guider: Sådan får du adgangen til MitID

Health and Rehab Scandinavia 2021
18. feb. 2022

Health and Rehab Scandinavia 2021

Helga Mark - Ildsjælden, der kæmper for andre end sig selv
18. feb. 2022

Helga Mark - Ildsjælden, der kæmper for andre end sig selv

Gode råd til politisk arbejde
01. dec. 2021

Gode råd til politisk arbejde

Forvirrende parkeringsregler med handicapskilt skal ensrettes
01. dec. 2021

Forvirrende parkeringsregler med handicapskilt skal ensrettes

Støt Dansk Handicap Forbund

Husk at skrive CPR-nummer, så sørger vi for at indberette beløbet til SKAT