Foto: Mads Stampe

Mikkels digte bliver til Musik

I forbindelse med FN's Internationale Handicapdag 2020 skrev Mikkel Christensen et digt. Efter en tur på de sociale medier blev digtet til musik.

25. jun. 2021

I Handicap-nyt 3 2021 skrev vi om Mikkel Christensen, som i forbindelse med FN's Internationale Handicapdag 2020 skrev et digt om mangfoldighed og menneskeværd.

Efter en tur på de sociale medier blev der sat musik til Mikkels ord fra Kristian La Cour. Sangen er god. I kan høre den her:

Seneste fra EKSTRA

Stor forskel på trafikselskaberne Movia og FynBus, når det gælder busramper
27. sep. 2021

Stor forskel på trafikselskaberne Movia og FynBus, når det gælder busramper

Mød kandidaterne til KV21
24. sep. 2021

Mød kandidaterne til KV21

Superlækre sheltere - se billederne
21. sep. 2021

Superlækre sheltere - se billederne

Værktøjet Zoom er din vej til digitale arrangementer