Foto: Colourbox.com

HVer fjerde ung med handicap eller psykisk diagnose står uden for uddannelsessystemet

Hvis man har et handicap eller en psykisk lidelse, så er der større sandsynlighed for, at du står uden for uddannelsessystemet, end hvis du ikke har. Det viser en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE), som du kan læse her.

25. jun. 2021

I Handicap-nyt nr. 3 skrev vi om en analyse fra AE, som viser, at kun tre ud af fire 18-årige med et handicap eller psykisk diagnose er i gang med en ungdomsuddannelse. Det samme tal for alle andre unge er ni ud af ti.

Er du interesseret i at læse hele analyse fra AE, så kan du gøre det via deres hjemmeside her.

Seneste fra EKSTRA

Stor forskel på trafikselskaberne Movia og FynBus, når det gælder busramper
27. sep. 2021

Stor forskel på trafikselskaberne Movia og FynBus, når det gælder busramper