Forbundet er live på Facebook

Når Dansk Handicap Forbund er på Folkemødet, er forbundets politikere på farten, og de deltager i debatter, holder uformelle møder og taler til folket på den folkelige talerstol Speakers Corner. Det live-streamer vi via forbundets facebookside, men følger man ikke med live, så kan de ses her på siden.

16. jun. 2017

Første dag på Folkemødet

Inger Steen Møller, næstformand i social- og arbejdsmarkedspolitisk udvalg, deltog i debatten "Hvordan medvirker socialt ansvar til overskud på bundlinjen?" arrangeret af Finanssektorens Arbejdsgiver og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.

Susanne Olsen, landsformand, deltog i debatten "Får ny teknologi mennesker med handicap i job?" arrangeret af forbundet, Dansk Erhverv og Innovationsfonden. Den debat blev live-streamet på forbundets facebookside, men hvis man ikke fulgte med på siden, da det skete, kan man nedenfor se debatten og andre videoer, som er live-streamet fra Folkemødet.

Susanne i debat-quiz

Torsdag var landsformanden i debat-quiz om muligheder for og holdninger til mennesker med handicap på arbejdsmarkedet.

Status over dag 1

Der gøres status over dag 1 på Folkemødet og kigges frem mod dagens møder.

Susanne taler frivillighed

Susanne Olsen talte fredag på den folkelige talerstol Speakers Corner om frivillighed, og hvordan den bør bruges på socialområdet.

INger om beskæftigelse

Inger Steen Møller tog talerstolen på peakers Corner for at tale om handicap og beskæftigelse,

Opsamling på dag 2

Susanne Olsen og INger Steen Møller samler op på dag to og kigger frem mod tredje og sidste dag på Folkemødet 2017.

Tilbageblik: Et travlt halvår i SAPU
26. mar. 2020