Telte og blå himmel på Folkemødet 2016 - pressefoto

Følg forbundet på Folkemødet 2017

Dansk Handicap Forbund er igen i år på Folkemødet, og ligesom andre år kan interesserede følge med i arbejdet her på siden.

14. jun. 2017

Dansk Handicap Forbund har været at finde på Folkemødet i Allinge på Bornholm stort set siden starten, og ikke siden første gang, forbundet var afsted, har de haft en stand på mødet. De mere uformelle møder og deltagelse i allerede eksisterende debatter har givet et bedre resultat af arbejdet, mener landsformand Susanne Olsen.

"Folkemødet giver os mulighed for at møde vores samarbejdspartnere i en mere uformel ramme, end vi måske er vant til, og det har vist sig at være den mest effektive måde at arbejde på for os. I år har vi samme strategi, og det glæder jeg mig til," lyder det fra Susanne Olsen.

I år vil Folkemødet primært blive fyldt ud med uformelle møder, hvor fokus er på frivillighed, socialt arbejde og adgang til arbejdsmarkedet for mennesker med bevægelseshandicap.

Landsformanden og næstformand i social- og arbejdsmarkedspolitisk udvalg (SAPU) Inger Steen Møller vil desuden være med i et par debatter, og begge vil være at finde på den folkelige talerstol Speakers Corner.

Debatterne og talerne vil blive fulgt via facebook med livestreaming og på hjemmesiden.

Ud over landsformanden og næstformand i SAPU deltager John Sørensen som næstformand i Forbundet og Gitte R. R. Nielsen som medlem SAPU.

Interesserede kan følge med her på siden, hvor vi har oprettet en side til Folkemødet 2017

Tilbageblik: Et travlt halvår i SAPU
26. mar. 2020