Foto: Mads Stampe

Fiskeri giver Egon frihed - men tilgængeligheden halter flere steder

Egon er lystfisker, og det er dejligt at kunne gøre noget, man elsker, når man skal vænne sig til et liv i kørestol. Derfor ærgrer han sig også over den manglende tilgængelighed mange steder.

15. sep. 2020

Egon Dall elsker at fiske. Det gjorde han, før han kom i kørestol, og det gør han i dag. Derfor er han også glad for, at der findes fysisk tilgængelige fiskepladser, som han kan komme til i sin kørestol.

Sådan én findes ved Grindsted Å, og selvom der er en time fra Egons bopæl i Fredericia, tager han gerne turen. Sådan nogle pladser er der nemlig langt imellem fortæller han.

Egon Dall viser blandt andet en plads ved Skjern Å, som ikke fungerer. Den er tilgroet og er derfor utilgængelig. Det skuffer Egon Dall - ikke mindst fordi, det er Naturstyrelsen, der står for vedligeholdelsen af den.

Efter henvendelse fra Handicap-nyt har Naturstyrelsen lovet at få styr på tilgængeligheden på den utilgængelige plads. Mens vi venter på det, kan du hygge dig med filmen fra en dejlig sommerdag ved vandet.

Stigning i tildeling af førtidspension ingen overraskelse
16. apr. 2021