Foto: Mads Stampe

Alternativer til plastik: Test af sugerør

Den 1. januar 2021 er det slut med at sælge og købe engangsplast i EU. Det gælder også sugerør af plast, som mange medlemmer bruger.

04. dec. 2020

En række medlemmer i Dansk Handicap Forbund er afhængige af at bruge sugerør, når de skal have noget at drikke. Den 1. januar bliver salg af engangsplast i EU forbudt, og derfor skal disse medlemmer ud at finde et alternativ til det plastiksugerør, de før har brugt.

Vi har bedt to medlemmer - Vibeke Baden Laursen og Jens Christiansen - om at teste nogle af de alternativer til plastik, der findes. Resultaterne af testen fra de to findes under videoen.

Vibeke_point.jpgJens_point.jpg

Seneste fra EKSTRA

Sommerperioden byder på ekstra ventetid i rådgivningen
20. jul. 2021