Pressefoto

Alle bærer et ansvar for det sociale oprør

Vi har snakket med chefredaktør på DenOffentlige.dk om et ulmende socialt oprør, som han mener, alle bærer et ansvar for. Også handicaporganisationerne.

11. feb. 2019

På side 37 i Handicap-nyt nummer 1 2019 kan man læse historien om et socialt oprør, der er opstået på baggrund af en iturevet samfundskontrakt. Det er chefredaktør for DenOffentlige.dk, der står bag ordene, og det har Handicap-nyt EKSTRA taget en længere snak med ham om.

PODCAST: VI BÆRER ALLE ET ANSVAR FOR DET SOCIALE OPRØR

I parantes bemærket vil vi for en god ordens skyld korrigere artiklen i Handicap-nyt, hvori vi skriver, at Nick Allentoft er "tidligere redaktør på samskabelsesmediet DenOffentlige.dk". Det passer ikke.

DenOffentlige.dk i den seneste tid har været ude i lidt af et stormvejr, som er endt med nye ejere og Nick Allentoft tilbage ved roret som chefredaktør. Så skulle det være på plads.

Seneste fra EKSTRA

Superlækre sheltere - se billederne
21. sep. 2021

Superlækre sheltere - se billederne