Annoncer til Handicap-nyt

I Handicap-nyt tilbyder vi både, at offentlige og private kan annoncere, hvis de ønsker at sælge eller gøre opmærksom på et produkt, der er relevant for vores medlemmer og læsere af Handicap-nyt.

På bladets annoncesider er bladet åbent for, at medlemmer kan indrykke private annoncer om køb og salg eller ønske om kontakt til kun kr. 60,-. Er man ikke medlem af forbundet koster rubrikannoncer kr. 100,-. Ved salg eller udlejning af huse koster en annonce kr. 200,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Rubrikannoncer sendes direkte til Dansk Handicap Forbunds kontor i Høje Taastrup eller på mail til redaktør Bente Rødsgaard på bente@danskhandicapforbund.dk. På grund af begrænset plads i bladet vil billeder eller andre illustrationer ikke komme med.

Handicap-nyts redaktion er helt fri for kommercielle interesser, og derfor henviser vi til vores annoncesælgere i FL Reklame, hvis man som firma eller organisation ønsker at få en annonce i bladet. Du finder kontaktoplysninger på FL Reklame herunder.

Annoncesalg til Handicap-nyt-FL Reklame

Annoncesalg til Handicap-nyt

FL Reklame

70 22 18 70
dhf@handicapbladet.dk

Støt Dansk Handicap Forbund

Husk at skrive CPR-nummer, så sørger vi for at indberette beløbet til SKAT