Ordinært medlemskab / adgang til Stranden i Charlottenlund

 

Til dig der ønsker at være medlem og få gavn af vores mange fordele, og til dig der ønsker adgang til Stranden i Charlottenlund uden medlemskab.

Som ordinært medlem af Dansk Handicap Forbund bliver du en del af et stærkt netværk af mennesker med bevægelseshandicap, hvor man blandt andet kan dele erfaringer med andre med samme udfordringer. Med dette medlemskab får du desuden adgang til konkret hjælp hos forbundets socialrådgivere, støtte af bisiddere eller mulighed for adgang til Stranden i Charlottenlund.

Medlemskabet giver dig adgang til forbundets politiske niveau, og det giver dig adgang til at påvirke forbundets politik direkte via forbundets politiske udvalg. 

Bliv medlem

Støt vores arbejde

 

Til dig der ønsker at støtte Dansk Handicap Forbunds arbejde.

Med din støtte til Dansk Handicap Forbund er du med til at gøre en forskel ved at støtte forbundets arbejde økonomisk. Vi arbejder aktivt for, at mennesker med bevægelseshandicap får mulighed for et liv med lige muligheder, og vi støtter og rådgiver medlemmerne politisk og gennem sociale aktiviteter. 

Din støtte går til vores aktiviteter og koster fra 26 kroner om måneden - samme pris som et ordinært medlemskab.

Tak for din støtte!

Bliv støttemedlem

Virksomhedsstøtter

 

Til virksomheder der ønsker at støtte Dansk Handicap Forbunds arbejde.

I Dansk Handicap Forbund har vi tradition for at søge stærke erhvervsnetværk i vores arbejde for mennesker med bevægelseshandicap. Blandt andet har vi stor erfaring i at arbejde for, at jobparate mennesker med handicap bliver en del af arbejdsmarkedet.

Mulighederne for støtte og samarbejde er mange. Har du og din virksomhed lyst til at høre mere, kan I kontakte direktør Jens Bouet direkte på telefon 53 56 13 33 eller skrive en mail.

 

Skriv til os

 
 
 

Støt Dansk Handicap Forbund

Husk at skrive CPR-nummer, så sørger vi for at indberette beløbet til SKAT