Privatfoto. Arild til Rolling Stones-koncert i Parken i København sammen med sin hjælper Mads.

Nyt på bloggen: Rolling Stones er Rock'n'Roll! Rock'n'Roll er Rolling Stones!

Arild Grue Lidin blogger for Dansk Handicap Forbund. Han er kørestolsbruger og storforbruger af musik. Han rejser og lever sit liv, uden at hans handicap bliver en hindring.

17. okt. 2017

Arild anmelder Rolling Stones i Parken i København den 3. oktober 2017

Koncerten: 6/6
Handicapforhold: 4/6

Denne koncert ryger direkte ind på min private top tre over favoritkoncerter sammen med U2 og Coldplay. Intet mindre. KENT ryger dermed ud af top tre. Jeg beklager, men sådan må det være.

Jo tak, Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood, Charlie Watts med følge kan stadig spille Rock'n'Roll tilsat blues, så det buldrer og brager i hele København, selvom de er rundet de 70.

Ved enkelte koncerter kan jeg godt sidde tilbage med følelsen af, at jeg savnede helt bestemte numre. Men ikke i aften! Lige fra første til sidste øjeblik var spækket med hits. Et af mange højdepunkter var, da Mick Jagger sagde følgende til publikum: "We had a wonderful day in Copenhagen. We rode to Christiania and smoked some weed and ate some hindbærsnitte. And then we took a limousine back!"

Den energi, de udviser, er helt uforlignelig. Jeg er meget glad for, at jeg nu har oplevet Rolling Stones live, før det er for sent. Jeg må bare sige: Jeg elsker Mick Jagger og Keith Richards. De er bare for seje!

Handicapforhold godkendt
Når det handler om handicappladser til koncerter i Parken, er de placeret på en af de korte tribuner, hvor der er en elevator. Der kan være cirka 50 pladser der.

Koncertscenen er placeret på den modsatte tribune, så man sidder rigtig godt på kørestols pladserne i forhold til scenen.

Med hensyn til toiletforholdene i Parken, er de lige ved elevatoren. Der er et lille handicaptoilet. Man kan godt komme ind med sin kørestol, men det er meget lille. Det kunne godt være større.

Alt i alt en forrygende aften med forholdvist gode handicapforhold, en aften som jeg vil huske i lang tid.

Seneste fra Arilds blog

Arild anmelder U2 i Royal Arena i København
09. okt. 2018

Arild anmelder U2 i Royal Arena i København