Stranden - et fristed i smukke omgivelser

Siden åbningen for et halvt århundrede siden har Stranden i Charlottenlund ved København fungeret som fristed og samlingssted for medlemmer af Dansk Handicap Forbund.

Det, vi i dag kender som Stranden, blev givet til Dansk Handicap Forbund for 50 år siden af A. P. Møller med det formål at skabe et fristed for mennesker med handicap, hvor de kunne komme og nyde stranden og vandet uden at skulle forholde sig til nysgerrige blikke fra alle omkring dem.

Netop det formål har været en af grundpillerne i brugen af Stranden lige siden, og selvom Stranden i dag også giver adgang til mennesker uden handicap, så er en respektfuld og naturlig tilgang til Strandens gæster nødvendig.

En af måderne, Dansk Handicap Forbund sikrer dette, er ved at kræve, at brugere af Stranden er medlemmer af forbundet, samt at de har et Strandkort, som betales på årsbasis.

Prisen for medlemsskab og Strandkort ligger på omkring 500 kroner om året. Kontakt forbundets hovednummer for at høre mere og købe medlemsskab og Strandkort.

Strandkortet er personligt og giver adgang til Stranden og alle den faciliteter.

Caféen på Stranden
På Stranden findes også en café, som bestyres af firmaet Snowdrop Catering, og alle informationer omkring mad, åbningstider og andet skal derfor gå gennem dem.

Åbningstiderne i caféen er som udgangspunkt  mandag til fredag 10.00-19.00 og lørdag og søndag 9.00-17.00.

Alle medlemmer opfordres dog til at holde øje med nyhederne her på siden eller koble dig på på Strandens facebookside, da åbningstiderne er vejrafhængige, og der derfor kan ske ændringer. 

Er du interesseret i at høre mere, eller har du yderligere spørgsmål, bedes du henvende dig nedenfor eller skrive en besked direkte til forpagteren på facebooksiden:

Strandvejen 142 C
2920 Charlottenlund
Telefon: +45 39 62 52 47
E-mail: info@snowdropcatering.com

Arrangementer

Arrangementer

Læs om og tilmeld dig de forskellige arrangementer her.

Parkeringsregler

Parkeringsregler

Det er kun medlemmer med strandkort og gyldigt handicapparkeringskort, der kan parkere på Stranden. Og det kræver registrering.

Nyheder

Nyheder

Her kan du læse alle nyheder fra Stranden. Arrangementer findes i arrangementskalenderen.

Book Stranden

Book Stranden

Stranden er det perfekte sted at afholde dine private eller arbejdsmæssige arrangementer.

Stranden opgraderes

Stranden opgraderes

Ombygningen af Stranden er i fuld gang. Brugere og andre interesserede kan følge med i byggeriet her.

Vi har brug for din støtte!

Alle beløb er fradragsberettigede, når du indtaster dit CPR-nummer.