Vind billetter til show eller mobiltelefoner

15. februar, 2011

Tilmeld dig Dansk Handicap Forbunds Nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til Walmanns show i Cirkusbygningen i København eller mobiltelefon fra Doro.
Dansk Handicap Forbund udsender hver torsdag et nyhedsbrev der samler ugens korte nyheder fra hjemmesiden. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet i perioden 15. februar til 15. marts deltager du automatisk i konkurrencen om billetter og telefoner.

Præmierne
wallmans_logo_tagLiten.jpg                         doro-phoneeasy-332gsm.jpg

Wallmanns i Cirkusbygningen præsenterer et dinnershow med akrobatik, klovnerier, sang og musik samtidig med en 4-retters menu og efterfølgende natklub.
Mobiletelefonen er en Doro PhoneEasy® 332gsm, der ligner en almindelig mobiltelefon, men har større knapper og en række brugervenlige funktioner fx en direkte tast til SMS-beskeder, så man ikke skal igennem menuen.
Præmierne er doneret af Wallmanns og Doro.

Deltag i konkurrencen her- vinderne får direkte besked.

Gør en forskel!

Støt Dansk Handicap Forbunds arbejde for lige muligheder for alle

Beløb:
CPR*
*Beløb er fradragsberettigede, oplys CPR, så indberetter vi beløbet til SKAT.